Izvor: BSC happy portal
10.06.2023 u 20:12
0

KAMEN TEMELJAC ZA NOVU BOLNICU U TREBINJU: Ministarka Grujičić u poseti Republici Srpskoj (FOTO)

Dobre vesti...

Ministarka zdravlja Danica Grujičić se oglasila putem društevnih mreža nakon postavljanja kamena temeljca za bolnicu u Trebinju.

MINISTARKA GRUJIČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI O ŽRTVAMA MASAKRA: Non – stop su mi slike dece pred očima, valjda čovek postaje osetljiviji kako stari…

„Jer sve što ljubimo stvorili smo sami“, naš Jovan Dučić. Kao da nam govori i o celom jednom narodu, njegovoj sudbini, njegovom stvaranju i spremnosti da uvek i nanovo gradi posle onih koji su mu rušili sve što je stvarao. Ovaj stih napisan 1920.godine, kao da je pisan o onima koji će stvarati Republiku Srpsku, o vremenima i o ljudima koji će Dučićevo Trebinje, postaviti ne samo na jug Hercegovine, već i na jug Srpske.

Stvorili smo sami znači da treba da budemo ponosni na ono što smo stvorili i što i sada stvaramo. Kažem „mi“ zato što svi koji me znaju, znaju da ja Republiku Srpsku doživljavam kao svoju, jer se nikada u ovim krajevima nisam osećala kao stranac, istakla je Grujičićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter