Izvor:
26.08.2019 u 18:09
0

MINISTARSTVO ZA VANREDNE SITUACIJE RUSIJE: Lokalizovan požar u manastiru u centru Moskve!

Veliki požar koji je izbio danas u Bogorodičino-roždestvenskom manastiru u centru Moskve na površini od 400 kvadratnih metara lokalizovan je i niko nije povređen, saopštio je predstavnik Ministarstva za vanredne situacije Rusije.

Ranije je saopšteno da gori krov jednog od objekata ženskog manastira u centru Moskve, a prema navodima očevidaca koji su pozvali vatrogasnu službu, gori krov administrativnog zdanja ženskog manastira.

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije saopštilo je da je u gašenju požara angažovano više od 40 vatrogasaca, kao i da je požar ocenjen prvim stepenom složenosti.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter