Izvor: Redportal
04.11.2023 u 10:54
0

MUDRE REČI VELIKIH LJUDI: Evo šta je pokretalo Ljubišu Samardžića, jedna stvar može da bude važan POKRETAČ u životu

Naš proslavljeni glumac je, pre nekoliko godina, ispričao zanimljiva sećanja na svoje detinjstvo, koja mnogima mogu poslužiti kao motiv i inspiracija.

Ljubiša Samardžić je rođen 1936. godine u Skoplju, a preminuo je 2017. godine u Beogradu. Kao rudarski sin, rastao je u siromaštvu, pa je i sam još kao gimnazijalac morao da radi:

– Upamtio sam ono što je najbitnije, da su proja i kačamak bili glavno sredstvo za preživljavanje. Da je majka spremala možda najbolje posne sarme na svetu!

NISU GA ISPOŠTOVALA SVA DECA: Na premijeri filma „Pokidan“ Ace Lukasa došlo samo dvoje od četvoro njegove dece

Međutim, siromaštvo nije video kao prepreku, već kao šansu:

– I onda sam samospoznao jednu stvar. Da sirotinja nije najteža stvar u životu. Naprotiv, ona je pokretač! Ona je u meni pokrenula, verujte mi, takvu energiju, da sam ja kao dete od 11-12-13 godina počeo da osvajam život, počeo sam da grabim i gradim!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @filmudzepu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter