Izvor: Alo.rs
02.06.2020 u 07:50
0

MUK DOK SRBE NA KOSOVU LINČUJU: Grupa Albanca napala braću Vučić

Može li neko da zaštiti Srbe na Kosmetu?! U poslednjem u nizu napada, dvojica Srba iz Donje Gušterice kod Lipljana povređena su kada su na njih nasrnula četvorica mladića albanske nacionalnosti, koji su ih tukli metalnim šipkama.

U tom napadu, povrede glave, rebara i nogu zadobili su Branislav i Žika Vučić. Vučići kažu da su napadnuti na imanju svog strica, na koje su Albanci ušli bez dozvole.

– Nikoga nisu pitali, ušli su kao da je to njihovo imanje i počeli da sakupljaju plodove. Verujte mi, da su me pitali, pustio bi ih, ne bih se bunio – kaže Branislav.

Grupa Albanaca najpre je fizički nasrnula na njegovog brata Žiku.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

EKSKLUZIVNI SNIMCI! AMERIČKA POLICIJA KRVNIČKI SE OBRAČUNAVA SA GRAĐANIMA! (VIDEO)

CRNA GORA OPET NA NOGAMA! BRANE SE SVETINJE, ponovo kreću LITIJE!

OHLADILO SE MORE U GRČKOJ Fenomen nezabeležen zadnjih 20 godina!

AMERIKA TONE U ANARHIJU! MASOVNE TUČE, PLJAČKE, UBISTVA – NEMOĆ NAJMOĆNIJE DRŽAVE SVETA! (VIDEO)

 Tukli su me po glavi, licu i nogama. Krvnički su me udarali – kaže Žika Vučić.

Povređenoj braći ukazana je lekarska pomoć, a napad je prijavljen policiji, koja do zaključenja ovog broja nije pronašla napadače. Srđan Popović, predsednik opštine Gračanica, osudio je napad i dodao da kosovska policija vrlo retko pronađe napadače i razbojnike koji pljačkaju srpsku imovinu.

– Nećemo se predati, naši ljudi su hrabri i hoće da opstanu na ovim prostorima. Imamo priliku da slušamo razne priče o velikim političkim temama, o dijalogu i ostalom, ali o čemu da pričamo ako ne možemo da rešavamo probleme koji muče naš narod – rekao je Popović i dodao da će Srbi, ukoliko policija ne reši brojne slučajeve, biti primorani da se sami organizuju kako bi se zaštitili.

Pajserom po glavi

Branislav Vučić kaže da su on i njegov brat pokušali da objasne Albancima da ne mogu ulaziti u tuđa imanja i uzimati sve što im se sviđa. Oni, kaže Branislav, nisu želeli da ih slušaju, pa je ubrzo došlo do napada.

– Udarali su mog brata pajserom po glavi. Pokušao sam da ih oteram, da pomognem bratu. Tada su počeli i mene da tuku – kaže on.

Kamenovana još jedna srpska kuća

Nepoznati počinioci kamenovali su pre dve noći kuću Jovana Ristića u Ljuboždi. Razbili su prozor i oštetili fasadu, a u trenutku napada u kući nije bilo nikoga. – To je drugi slučaj kamenovanja u poslednjih pet dana. Svi smo uznemireni. Poruka je jasna – nismo dobrodošli – rekao je za „Kosovo onlajn“ Mališa Đurić, predsednik privremenog organa opštine Istok.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter