Izvor:
25.02.2017 u 16:50
0

Muke najboljeg fudbalera svih vremena: PELEOV SIN OSUĐEN NA 13 GODINA ROBIJE!

Sin jednog od najboljih fudbalera svih vremena Pelea, četrdesetšestogodišnji Edinjo, predao se policiji nakon što je žalbeni sud presudio da mora ići u zatvor zbog pranja novca zarađenog trgovinom droge.

Edson Čolbi do Našimento, kako mu je pravo ime, pre tri godine je osuđen na 33 godine zatvora zbog "pranja" novca za narko-klanove. Ipak, on je negirao optužbe, premda je priznao da je bio zavisnik od droge. Njegovi advokati su uložili žalbu koja je delimično prihvaćena, pa mu je kazna smanjena na "samo" 12 godina i 10 meseci.

– Ljut sam i frustriran. Trebalo je da me oslobode jer sam nevin. Osuđen sam za pranje novca, a ne postoji nijedan dokaz protiv mene. Jedini argument za osudu je bilo moje prijateljstvo s nekim od osuđenih, a to nikada nisam skrivao – rekao je.

Osuđena su četiri muškarca među kojima je i lokalni kralj droge Ronaldo Duarte Barsoti, koji je dobio kaznu zatvora od 33 godine!

Inače, sin čuvenog fudbalera je takođe bivši fudbaler koji je poslednjih godina radio kao trener golmana u Santosu, klubu koji je proslavio njegov otac. Inače, on je Peleov sin iz prvog braka u kojem je dobio još dve ćerke. U drugom braku je dobio blizance, sina i ćerku, a iz vanbračnih veza ima još dve ćerke.

Informer.rs
Foto: agenciabrasil.gov.br

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter