Izvor: kurir
16.01.2021 u 10:47
0

NA KIM ZA 24 SATA JOŠ DESET NOVOZARAŽENIH

U poslednja 24 časa u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji zabeleženo je još 10 slučajeva zaraze korona virusom, saopšteno je iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.

Testirano je 30 osoba koje su ispunjavale kriterijume slučaja, a u istom periodu 48 pacijenata izašlo je iz izolacije, prenosi Kosovo onlajn.

Novozaraženi su iz Severne Mitrovice (4), Zvečana (3) i po jedan iz Zubinog Potoka, Gračanice i Štrpca.

SVE O SPORTU

DONČIĆ VAN SEBE: Zvezdi Dalasa ovo nije lako palo, odmah se okrenuo ka treneru! (VIDEO)

CRVENO-BELE JOŠ JEDAN PRVOTIMAC NAPUŠTA

IGOKEA SE POJAČALA: Stiven Grej stigao u klub iz Laktaša

Pokuševski se radovao u produžetku, Bjelica ponovo bez minuta!

Od početka pandemije u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji od korona virusa obolela je ukupno 3.691 osoba. Testirano je 12.982 građana, a preminule su 94 osobe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter