Izvor: BSC Happy
31.10.2023 u 12:01
1

NAGRADA ZA KARIĆE: Bogoljub i Milanka ovogodišnji laureati nagrade „Dama i džentlmen godine 2023“

Milanka I Bogoljub Karić dobitnici su nagrade "Dama i džentlmen godine 2023". Tim povodom, Bogoljub Karić se obratio i izrazio zadovoljstvo dobijanjem nagrade. Ovo je za nas veoma poseban nagrada i ima poseban značaj, jer su laureati zbog očuvanja pordičnih vrednosti kaže Karič u obraćanju.

On dalje dodaje u pismu javnosti i poštovacima.

U nizu priznanja koje smo ja i moja Mara lično dobili, ali i veliki broj nagrada koje smo kao porodica primili za niz uspešnih poslovnih projekata i aktivnosti, ovo je za nas veoma posebna nagrada. Kao što znate, decenijama promovišemo porodicu kao stub i esenciju svakog društva, ali smo i svojim ličnim primerom dali doprinos toj veoma važnoj instituciji.

SAOBRAĆAJ JUTROS U KOLAPSU: Ogromne gužve trenutno su na Pupinovom mostu i na auto-putu na Konjarniku kod Plavog mosta.

Ove godine smo bili laureati za Nagradu za očuvanje braka i porodičnih vrednosti.

Ovo je  10. godina veoma uspešne i prestižne manifestacije pod imenom, „Dama i džentlmen godine 2023“, koja  je  na ceremoniji   okupila veliki broj uvaženih  i poznatih ličnosti i laureata.

Ovogodišnja nagrada je posvećena njenom idejnom tvorcu i producentu g. Dejanu Pantiću, koji je na veliku žalost  svih  nas ove godine preminuo.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo organizatoru koji je prepoznao naše nastojanje da brak i porodicu stavimo ispred poslovnih obaveza, da našu decu usmerimo na pravi put i pružimo im svoje vreme i pažnju  kad gpd im je u životu bilo potrebno.

Zato smo ponosni što naše nastojanje, da zdrava porodica bude naš prioritet je upravo ovom nagradom podržano i priznato

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAGRADA ZA KARIĆE: Bogoljub i Milanka ovogodišnji laureati nagrade „Dama i džentlmen godine 2023“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter