Izvor:
24.06.2019 u 10:23
0

NAJKRITIČNIJI POPLAVLJENI DELOVI NOVOG BEOGRADA : U bloku 45 i 61 došlo je do potpunog prekida saobraćaja!

Nakon ogromne količine kiše koja je pala na Beograd najteža situacija je na levoj obali Dunava, pre svega jer u ovom delu grada kanalizacija postoji na svega 15 odsto teritorije. Mnogi vrtići su zatvoreni jer su poplavljeni, a tramvaji nisu išli do Novog Beograda.Tramvajski saobraćaj prema Bloku 45 na Novom Beogradu normalizovan je danas u 08.55 časova, posle prekida koji je usledio sinoć zbog velike količine kiše, rečeno je u Dispečerskom centru GSP-a. Na redovne trase ka Bloku 45 vraćeni su tramvaji na linijama 7, 9, 11 L i 12 L.

Tramvajski saobraćaj je bio u prekidu zato što je okretnica tramvaja u Bloku 45 bila pod vodom.

"Na levoj obali Dunava je za oko 45 minuta palo 100 litara vode po litru kvadratnom što su jednomesečne padavine, a za poslednja tri dana ovde je palo skoro 170 litara vode po metru kvadratnom. Kolika je to količina padavina vidi se kada se uporedi sa poplavama u Obrenovcu 2014. godine kada je palo 185 litara", rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Kako navode meštani 61 bloka, na izvesnom mestu je postojala pumpa kod toplane koja povlači vodu i kanalizaciju, a kada je to uklonjeno ,postao je onemogućen odvod vode usled ovolike količine padavina.

Neverovatan prizor pod vodom, pogledajte u videu koji sledi…

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter