Izvor: Tanjug
06.12.2020 u 15:06
0

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 5.809 novozaraženih, 58 preminulih, na respiratorima 278 pacijenata

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 14.486 građana, od koji je 5.809 pozitivno.

Nažalost, preminulo je 58 zaraženih.

Na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 278 pacijenata.

OVO MORATE ZNATI

USKORO NOVI VRTIĆ NA VRAČARU

NA ZVEZDARI JEZIVO! GORI KUĆA: Hitna pomoć odvezla vlasnicu zbog gušenja dimom!

DETALJI EKSPLOZIJE U UŽICU: PUKLO JE KAO DA SE SRUŠIO AVION, ČULA SE KUKNJAVA

SINIŠA MALI ISTAKAO DA ĆE VLADA OSTATI POSVEĆENA REALIZACIJI PLANA SRBIJA 2025: Dižemo plate i penzije

OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO ZLOČINA U SREMSKOJ MITROVICI: UBIJENI TOKOM POTRAGE ZA TARTUFIMA

Podsetimo, epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da u Beogradu dolazi do blagog opadanja broja novozaraženih virusom korona, ali da je pritisak na bolnice i broj hospitalizacija u celoj zemlji još ekstremno veliki. Kon je kazao da smo u nedelji kada se očekuju efekti uvedenih mera i da se u poređenju sa podacima od prošlog petka i subote naslućuje da će ih biti.

Direktorka KBC „Bežanijska kosa“ Marija Zdravković izjavila je danas da u prijemno-trijažnu ambulantu sada dolaze pacijenti oboleli od korona virusa sa mnogo težom kliničkom slikom, sa uznapredovalim pneumonijama koje zahtevaju odmah stavljanje na kiseonik. Dodaje da 95 do 99 procenata kako ulazi u bolnicu zahteva kiseonik istog trenutka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter