Izvor:
21.05.2017 u 16:58
0

(Ne)oboriv dokaz: ĐOKOVIĆ ZAISTA JESTE NOVI TESLA! (FOTO)

Pogledajte kako je Novak Đoković proveo noć nakon što je u Rimu, u subotu uveče, pobedio Dominika Tima.

"Munje udaraju i daju nam mnogo energije. Imao sam sreću da to sinoć osetim izbliza. Otkad me je jedna od njih udarila u glavu, osećam se čudno. Verovatno bi mi rukavice koje je Nikola Tesla nosio dok se igrao munjama, pomogle da ublažim udarac, ali nisam ih imao. Žena mi govori da sam lud. Nije čudo… nakog sinoćnjeg 'poklona' od prirode. Volim te Rime. Laku noć", napisao je Novak Đoković uz fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu, nakon pobede u Rimu.

Mnogi kažu da Novak i Tesla liče, a Bogdan Obradović je prošle godine u avgustu izjavio, povodom insinuacija da je srpski teniser simulirao povredu u finalu US opena, da Đoković doživljava subinu Tesle:

"Novak doživljava sudbinu Nikole Tesle! Njega je kao vrhunskog naučnika satanizovao (Tomas) Edison, a sad po istom šablonu to rade Đokoviću. Obojica su velikani i obojica na meti napada iste politike".

Istina ili ne, tek Novak zaista poštuje lik i delo našeg genija, ali i veruje u moć prirode.

Nikola Tesla je još kao dete imao ideju da "uhvati" munje i iskoristi ih kao izvor energije. U svojim laboratorijama je, kasnije, pravio veštačke munje pomoću svog patenta koji se zove Teslin kalem. Tako je stvorio napon od 12 miliona volti i munje duže od 30 metara!

I dok se neki boje kada seva i grmi, ima i onih koji veruju da gledanje u munje daje snagu, puni nas energijom, da je dobro za ljudsko zdravlje.

Bilo kako bilo, nadamo se da će Novak Đoković nastaviti da pobeđuje u Rimu, a i dalje, zahvaljujući munjama ili ne.

mondo.rs
Foto: instagram/djoker nole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter