Izvor: tanjug
14.11.2023 u 09:40
0

NETRPELJIVOST I RAZDOR: Istražuje se slučaj paljenja srpske zastave

Kosovska policija pokrenula je istragu zbog „podsticanje razdora i netrpeljivosti“ u selu Velika Hoča, u opštini Orahovac, nakon što je tamo spaljena srpska zastava na spomen ploči. Kako se navodi u saopštenju, policijski službenici su u ponedeljak izašli na lice mesta i primetili da je na ulazu u selo zapaljena zastava na spomen-ploči, prenosi Koha.

U Leposaviću zapaljen automobil potpredsednice opštine

„Jedinice policije su, nakon što su dobile informaciju da je zapaljena zastava, izašle na lice mesta i primetile da je na ulazu u selo, na spomen-ploči, od strane nepoznatih lica delimično zapaljena zastava države Srbije.Tužilac je obavešten o slučaju, dok policijske jedinice sprovode istragu“, navodi se u saopštenju.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je juče da je na spomeniku ubijenim i kidnapovanim Srbima sa teritorije opštine Orahovac koji su stradali od albanskih ekstremista, tokom vikenda zapaljena srpska trobojka. Na tom mestu na ulazu u Veliku Hoču postavljeno je znamenje u

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter