Izvor:
04.02.2018 u 22:49
0

NEZAPAMĆENA ZIMA U RUSIJI: Moskva paralisana, ima i mrtvih!

Najmanje jedna osoba je izgubila život, a pet je povređeno u Moskvi tokom najsnažnije snežne oluje ikada zabeležene u gradu otkako se vodi evidencija.

Najmanje jedna osoba je poginula usled nezapamćene snežne oluje koja je zahvatila rusku prestonicu. Moskvu je danas pogodila "Arktička invazija", koja je donela rekordne količine snega i ledeni arktički vazduh, izjavila je Tatjana Poznaikova, stručnjak za meteorologiju.

U ruskoj prestonici je za 24 sata palo 43 centimetara snega, što je više od polovine onoga što je palo tokom mesec dana, saopštila je Nacionalna meteorološka služba.

"Jedna osoba je nastradala kad je drvo palo na dalekovod", naveo je gradonačelnik Sergej Sobjanjin, i dodao da je prema dosadašnjim informacijama oluja oborila 360 stabala.

Rusi strahuju jer se očekuje pogoršanje vremena.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter