Izvor:
28.01.2018 u 18:13
0

NIJE KASNO: Ako se Britanci predomisle, vrata EU su otvorena!

U slučaju da Britanija želi da poništi ishod svog referenduma iz 2016. godine o istupanju iz Evropske unije, vrata EU su joj otvorena, izjavio je danas evropski komesar za ekonomsku i monetarnu uniju Pjer Moskovisi.

"Vrata su otvorena. Ukoliko Britanci žele da se predomisle, biće veoma dobrodošli", rekao je Moskovisi, inače bivši francuski ministar finansija, u zajedničkom intervjuu francuskoj televiziji C News, radiju Erop 1 i listu "Eko".

Neki britanski političari predložili su da se održi novi referendum o pitanju da li da zemlja napusti EU, s tim da se glasanje održi kada budu poznati uslovi istupanja i verovatni budući odnosi između Britanije i ekonomskog bloka, napominje Rojters.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter