Izvor: TANJUG
05.10.2023 u 12:12
0

Nova direktorka OŠ „Vladislav Ribnikar“ počela sa radom

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je nova v.d. direktorka Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, učiteljica Olga Mitrović i da od danas počinje sa radom na novoj funkciji.

Potpisala sam rešenje o njenoj poziciji v.d direktora u školi Vladislav Ribnikar. Radi se o učiteljici Olgi Mitrović, ona je u ovom kolektivu već dugi niz godina učiteljica i iznedrena je od nastavnika škole – rekla je Đukić Dejanović.

„UDRI JAČE, ZAKOLJI AKO TREBA“: Roditelji učenika OŠ u Barajevu očajni zbog dečaka koji teroriše celo odeljenje, a majka ga bodri skandaloznim rečima!

Ona je navela da Osnovna škola Vladislav Ribnikar funkcioniše, da je pohađa više od 1.000 učenika, te da novoj direktorki želi puno uspeha na toj poziciji i da se brzo navikne na nove obaveze.

Nedavno je v.d. drektorka Anđela Petrović podnela ostavku na tu funkciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter