Izvor:
04.08.2018 u 13:31
0

Novak Đoković je spreman za sezonu na betonu: „Želim da igram na najvišem mogućem nivou“!

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je, nakon osvajanja Vimbldona, motivisan da i sezonu na betonu odigra na najvišem nivou.

Đoković će na startu mastersa u Torontu igrati protiv Hjeon Čunga iz Južne Koreje, 23. igrača sveta. U međusobnim duelima trenutno je 1-1.

Biće ovo Đokovićevo 11. učešće na Rodžers kupu.

– Imam divne uspomene iz Toronta, kako sa terena, tako i van njega. Organizatori turnira brinu o nama igračima na najlepši mogući način, a teniska publika ovde je izuzetno strastvena. Posle neverovatnog Vimbldona motivisan sam da na najvišem nivou odigram sezonu na betonu. Unapred se radujem svim turnirima koji me očekuju – rekao je Đoković, objavljeno je na zvaničnom sajtu srpskog tenisera.

Ako "preskoči" prvu prepreku, protivnik u drugom kolu će mu biti ili Piter Polanski

iz Kanade ili Australijanac Metju Ebden. U potencijalnom četvrtfinalu Đoković može da se sastane sa Nemcem Aleksanderom Zverevim.

Duel protiv Španca Rafaela Nadala moguć je tek u finalu.

Đoković je do sada četiri puta osvajao taj turnir, 2007, 2011, 2012. i 2016. godine.

Srpski teniser je pre dvanaest meseci propustio turnir u Kanadi zbog povrede zgloba, tako da neće braniti poene.

novosti.rs
Foto: Australian open/printscreen, novakdjokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter