Izvor: Tanjug
18.07.2020 u 12:45
0

NOVI SAD: Vojna bolnica u Petrovaradinu primila 16 kovid pacijenata

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom obišao Vojnomedicinski centar Novi Sad u Petrovaradinu, koji od juče prima obolele od kovida, a u njemu se trenutno već nalazi 16 pacijenata.

-Vojna bolnica u Petrovaradinu postala je deo sistma za pružanje zdravstvene zaštite pacijentima na teritoriji Grada Novog Sada koji su oboleli od kovida. Zahvalan sam svim ljudima zaposlenim u Vojnomedicinskom centru i Ministarstvu odbrane na njihovom angažmanu – rekao je Vučević.

KORONA U SRBIJI

Dr JANKOVIĆ: Mladi su vrh ledenog brega!

NOVI PAZAR: Prvi put posle mesec dana bez umrlih

KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Situacija i dalje nestabilna

ZAJEČAR: Sve više pacijenata se javlja u kovid ambulante

BEČ: Saborna crkva Svetog Save pod KARANTINOM!

Mi smo se kao Grad, kazao je on, trudili da budemo partneri na tom zadatku, da pomognemo u svemu onome što je njima najneophodnije i nastavićemo zajedno da radimo na tome da stablizujemo epidemiološku situaciju u gradu koja je poprilično komplikovana.

PROČITAJTE JOŠ…

UBISTVO U CENTRU GRADA: Ubijen Beograđanin, privedena dražavljanka Crne Gore

ALEKSANDAR VUČIĆ postaje KOŠARKAŠKI TRENER!

Tek rođena beba ostavljena među poljoprivrednim mašinama!

U MNOGIM DRŽAVAMA SMO NA „CRVENOJ LISTI“ Evo gde možemo da putujemo BEZ testiranja ili karantina!

Nevreme i jaka kiša potopili ulice Niša (FOTO)

DA SE NE ZABORAVI: Godišnjica stradanja Srba i Roma u opštini Orahovac

– Biće neophodna veća disciplina svih građana, inače ćemo imati ozbiljan problem, jer nećemo imati dovoljno bolničkih kapaciteta da smestimo sve obolele, a najviše zbog neodgovornog ponašanja koje smo videli prethodnih dana i nedelja. Ako se takve stvari nastave, neće biti dovoljno mesta za lečenje i toga svi moraju biti svesni – istakao je gradonačelnik Vučević.

On je još jednom apelovao na građane da nose maske i drže odstojanje, kao i da se pridržavaju propisanih mera Gradskog štaba za vanredne situacije.

Grad Novi Sad će obezbeđivati sve obroke za pacijente preko Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“, a kontinuirano će biti nabavljni neophodni dezinficijensi, maske, kao i dezo-barijere za potrebe bezbednog boravka pacijenata i zaposlenih u toj bolnici, navedeno je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter