Izvor: Novosti
28.06.2021 u 17:11
0

NOVO IŽIVLJAVANJE NAD SRBIMA NA GAZIMESTANU: Specijalci uhapsili mladića koji je hteo da zaštiti monahinju

Na Gazimestanu je danas priveden srpski mladić koji se pobunio nakon što su pripadnici policije lažne države Kosovo krenuli da pretresaju monahinju.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ U KRAGUJEVCU: Ovo oružje pripada našem narodu! (FOTO)

KOSOVSKA POLICIJA POD PUNIM NAORUŽANJEM: Zaustavljaju Srbe i sve PRETRESAJU!

MALI OBJAVIO SLIKU SA MINISTARKOM: Pogledajte kakav PRESLADAK SUVENIR su kupili u Dino parku! (FOTO)

PREDSEDNIK VUČIĆ U KRUŠEVCU: Osnovne vrednosti Srbije su nezavisnost, sloboda i mir! (VIDEO)

Mladić je prigovorio policiji da nije u redu to što rade jer je u pitanju monahinja nakon čega su ga policajci u civilu i specijalci grubo priveli i odveli u pravcu Prištine.

Prema nezvaničnim informacijama u pitanju je mladić iz Podgorice.

Dok su mu stavljali lisice mladić je vikao da je operisan.

Policija lažne države Kosovo, podsetimo, raspoređena je oko Gazimestana, a prethodno je blokirala magistralni put iz Gračanice tako da se građani do memorijalnog kompleksa probijaju alternativnim pravcima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter