Izvor: Happz BSc Portal/Tanjug.rs
15.12.2023 u 07:17
0

OBIČNO JUTRO PRED NAMA: Očekuje se sneg, do 8 stepeni

Najniža temperatura od 1 do 6 °C.

Oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom. U brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne, jugoistočne i istočne Srbije padaće sneg koji se krajem dana i tokom noći očekuje i u nižim predelima. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

Najniža temperatura od 1 do 6 °C, a najviša od 3 do 8 °C.

U subotu ujutru slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, u južnim i istočnim predelima Srbije sa snegom, a slabljenje i prestanak snega očekuju se posle podne i uveče. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -4 do -1 °C, a najviša od 0 do 5 stepeni.

OPREZ ZBOG MAGLE: Gužve na granicama

U nedelju ujutru slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 0 °C, a najviša od 2 do 7 °C.

Vreme narednih dana

Umereno oblačno i uglavnom suvo. Početkom naredne sedmice slab jutarnji mraz očekuje se u centralnim i južnim predelima, dok će dnevna temperatura u svim predelima biti u postepenom porastu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter