Izvor: tanjug
28.07.2020 u 13:46
0

ODLUKA OD SUTRA STUPA NA SNAGU: Maske OBAVEZNE svuda, OBRATITE PAŽNJU!

 Grčka vlada proširila je listu mesta na kojima je obavezno nošenje maske, kao odgovor na sve vecći broj zaraženih, izjavio je zamenik Civilne zaštite i ministar kriznog menadžmenta Nikos Hardalijas.

Ta odluka na snagu stupa od srede.

Nošenje maski već je obavezno je u supermarketima, javnom prevozu, taksiju, tržnim centrima, restoranima, kafeima i barovima, a od sutra će i mušterije morati da nose maske u malim prodavnicama i uslužnim objektima bilo koje vrste, bankama, javnim komunalnim preduzećima, za vreme lekarskih intervencija, u opštinskim ustanovama, pekarama, mesarama, frizerskim salonima i salonima za ulepšavanje….

PROČITAJTE JOŠ…

MARIĆ STAVIO TAČKU! Poslednja „Ćirilica“ donela mnoga saznanja …

DR ŠEKLER OTKRIO: MI smo izučavali genom KORONA VIRUSA, evo šta smo SAZNALI!

OVO JE POENTA MERA: Šta ako imate MILION bolesnih za NEDELJU dana u SRBIJI?

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

Hardalijas je naglasio da je važno striktno se pridržavati higijenskih pravila i izbegavati velika okupljanja i gužvu.

– Virus je i dalje među nama, ne smemo da dozvolimo da išta krene naopako – naglasio je Hardalijas.

On je rekao da su testirali 171.138 osoba koje su ušle u zemlju od 1. do 26. jula i da je među njima 429 pozitivnih slučajeva na koronavirus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter