Izvor: Alo
25.07.2021 u 08:03
0

OLAKŠICE NA TEHNIČKOM PREGLEDU! Policija izdala nove instrukcije posle kojih vas niko neće vraćati!

Zbrka je rešena tako što je konačno razjašnjeno zbog čega niko ne sme da vas vrati sa pregleda vozila.

Dosta je bahatosti servisa koji obavljaju tehničke preglede, poručili su iz MUP Srbije, najavljujući da će kažnjavati, pa čak i zatvarati one koji zbog sitnih nedostataka maltretiraju vozače.

Uz to, policija je predočila poveću listu falinki zbog kojih ne smeju da vas vrate sa tehničkog. Naravno, u servisu treba da upozore vozače da na njihovom vozilu postoji sitniji nedostatak, međutim, to je sve što treba da urade.

VAŽNO:

OGLASIO SE OTAC MALOG STEFANA: Nije doživeo da igra za aplauz!

ANA BRNABIĆ: Ne komentarišem laži PSIHOPATE I KOLJAČA BELIVUKA!

SRPSKA LISTA SAOPŠTILA: Naš narod na KiM je uz predsednika Vučića!

STRUČNJAK ZA BEZBEDNOST UPOZORAVA: Incko hoće da nastavi Prvi svetski rat!

Obavezno vraćaju

– Neispravan upravljački i kočioni sistem

– Neispravan svetlosno-signalizacioni sistem

– Korozija

– Razbijena stakla

Ovo je, u najkraćem, epilog velike zbrke koja se digla oko tehničkih pregleda, čija je i cena skočila 20-30 odsto, pa je sada teško proći ispod 5.000-6.000 dinara.

Novi pravilnik i šifrarnik nedostataka umesto da razreše sve dileme uneli su nove nedoumice. Ipak, čini se da je najnovijim tumačenjem MUP izašao u susret ogorčenim vozačima. Jedan od njih, Dimitrije Alilović iz Beograda, kaže da je proveo pet sati ispred servisa i u njemu da bi prošao tehnički pregled.

– Ne bunim se što se sad sve snima i što više ne važi ono lako ćemo kad dovezemo kola na tehnički. Ali, mene su zbog dve ogrebotine vratili, pa sam morao kod majstora da to rešim i onda nazad u servis na tehnički. Istovremeno, mog komšiju, čija su kola u mnogo lošijem stanju, glat su pustili u drugom servisu. Pa dajte ljudi, ujednačite kriterijume – priča za Alo! Dimitrije.

Nebojša Arsov, načelnik Saobraćajne policije, potvrdio je da će MUP poslati još jednu instrukciju svim privrednim društvima ovlašćenim da obavljaju tehnički pregled vozila, u cilju otklanjanja eventualnih nedoumica kod kontrolora tehničkog pregleda. 

Ne smeju da vrate

– Nedostatak tečnosti za pranje vetrobrana

– Nedostatak kapica na ventilima guma

– Ogrebotine ili manja ulegnuća

– Nedostatak bočne lajsne

– Različite boje presvlaka za sedišta

– Naprslina stakla

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter