Izvor:
04.03.2019 u 20:28
0

OLIMPIJSKI ŠAMPION IZ BARSELONE: Đokovićev problem nije bio u laktu, već u umu!

Nekadašnji švajcarski teniser, olimpijski šampion iz Barselone 1992. godine Mark Rose, analizirao je povratak Novaka Đokovića i istakao da misli da Novakov pad između juna 2016. i maja 2018, nije bio u laktu već u umu.

– Novak je podsetio da je pre godinu dana imao operaciju lakta… Međutim, ne umanjujem njegovu povredu, ali operacija nije bila toliko ozbiljna – započeo je osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1992. godine. On je bio senka sebe samog iz drugih razloga. Đokovićev problem između juna 2016. i maja 2018. godine nije bio u laktu, već u umu. Došao je momenat kada više nije želeo da radi i trenira – istakao je Rose u analizi.

Švajcarac je podvukao da Đoković može da zahvali treneru Marjanu Vajdi.

– U tim trenucima novi treneri Agasi i Štepanek nisu mogli mnogo da promene… Đoković može da zahvali Marjanu Vajdi, dugogodišnjem treneru, sa kojim se ponovo spojio u aprilu 2018. godine – objasnio je bivši teniser koji je veće uspehe ostvarivao u dubl, nego u singl konkurenciji.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/rossetmarc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter