Izvor:
26.08.2016 u 21:18
0

ONA JE ŽENA UBICA: Ispovest Filipinke koja je zadužena ZA LIKVIDACIJE dilera!

Rat kontroverznog predsednika Rodriga Dutertea s narko-kartelima dostiže usijanje, a BBC je razgovarao sa ženom čiji je posao odstrel narko-dilera.

– Kada se sastajete sa ubicom koja iza sebe ima šest žrtava, ne očekujete sitnu, nervoznu mladu ženu koja nosi bebu – piše reporter britanske kuće.

Devojka koja se krije iza imena Marija kaže da je prvi "posao" obavila pre dve godine i da je tada bila i uplašena i nervozna. Sada živi kao deo tima koji ubija dilere u vladinom ratu protiv droge.

– U timu su tri žene, koje su veoma cenjene, jer mogu da priđu žrtvama, a da pritom ne izazovu sumnju kao muškarci. Od trenutka kada je Duterte izabran i kada je pozvao građane i policiju da ubijaju dilere, Marija je ubila još pet ljudi – svih pet pucnjem u glavu – navodi BBC.

Zadatke dobija od "šefa", čoveka iz policije. Nije sama u ovom poslu, jer se njime bavi i njen suprug.

Kontroverzni rat protiv droge joj je doneo i više posla i rizika. Njen muž je dobio zadatak da ubije čoveka koji nije plaćao dugove, a istovremeno je prodavao drogu, a zatim je uveo i nju u taj posao.

– Bila im je potrebna žena i muž me je preporučio. Kada sam videla čoveka koga je trebalo da ubijem, samo sam mu prišla i ispalila metak – kaže Marija.

Marija i njen muž su živeli u siromašnom kraju Manile, nisu imali posao, a sada se sele s jedne "bezbedne lokacije" na drugu. Po poslu zarade oko 20.000 filipinskih pezosa, odnosno nešto manje od 400 evra. Sumu deli njih troje ili četvoro.

– Plaćena ubistva nisu novost za Filipine, ali odredi ubica nisu nikada imali više posla. Duterte je poslao nedvosmislenu poruku – piše BBC.

Duterte, koga su zapadni mediji nazvali "filipinskim Trampom", obećao je da će eliminisati 100.000 kriminalaca u prvih šest meseci vladavine.

– Da li životi deset kriminalaca zaista nešto znače? Ako sam ja jedini koji trpi sve ovo, da li bi mi sto života ovih idiota nešto značilo – upitao je Duterte.

B92
Foto: Foto:You Tube Printscreen/Folked TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter