Izvor: Novosti
04.12.2021 u 07:32
0

Otežana vožnja zbog mokrih i klizavih kolovoza

Sneg koji je tokom noći padao u planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije doneo je zimske uslove vožnje na ovim putevima, dok su zbog kiše kolovozi u nižim predelima uglavnom mokri i klizavi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Padavine prestaju, ali talas hladnog vazduha donosi novu opasnost u vožnji jer su temperature u Vojvodini, ali i na planinama uglavnom ispod nultog podeljka zbog toga je veća mogućnost zaleđivanja kolovoza, Vozite sporije pored reka, na mostovima i nadvožnjacima gde se poledica prvo pojavljuje, ali budite pažljivi i na mestima gde magla smanjuje vidljivost, a koje ima tokom jutra i večeri, savetuje AMS S. 

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.45 časova, na našim graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih i teretnih vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter