Izvor: Blic.rs
22.06.2023 u 08:05
0

OTVORENO RADNO MESTO SA PLATOM OD 9.000 EVRA, ALI KANDIDATA NEMA: Evo čega se ljudi plaše

Nemački grad Štokah traži novog gradonačelnika, a iako je reč o poziciji koja donosi platu od 9.000 evra, još se niko nije odazvao. U toku je aktivna potraga i pronalaženje odgovarajućih kandidata za gradonačelnika, a naslednik aktuelnog gradonačelnika Rajnera Štolca trebalo bi da bude poznato posle izbora 15. oktobra.

MISLITE DA JE LAŽ? Crnogorci osmislili unosan posao sa mesečnom zaradom do 20.000 evra

Najava gradonačelnika Štolca da će završiti svoj četvrti mandat dve godine pre njegovog isteka izazvala je veliku buru u Štokahu. Magazin Feniks prenosi da je kao razlog za to naveo zdravstvene razloge.

– Od kada mi je dva puta dijagnostikovana korona, moje zdravstveno stanje više nije takvo da mogu lako da održavam tempo koji ovaj posao zahteva. Stoga, posle 30 godina u Štokahu i skoro 50 godina u javnoj službi, sada je vreme da prvo razmislim o svom zdravlju – rekao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter