Izvor: SKOPLJE
01.04.2024 u 16:07
1

POKUŠAJ ATENTATA KOD SKOPLJA: Pucano u vozilo gradonačelnika Aračinova u Severnoj Makedoniji

U Aračinovu, mestu desetak kilometara udaljenom od Skoplja, pucano je iz automatskog oružja u vozilo gradonačelnika te opštine Ridvana Ibrahimija,

Osoba, za koju se navodi da je vozač gradonačelnika, ima prostrelne rane grudnog koša, prenosi Telma.

„Unosimo ga u salu. Ima prostrelne rane u grudima. Reč je o čoveku starom oko 30 godina. Rane su za hitnu operaciju, zbog čega već ulazimo u salu“, rekao je Telmi u kratkom razgovoru Nedžati Jakupi, direktor Klinike za torakalnu hirurgiju Kliničkog centra Skoplje.

Pucnjava se dogodila danas popodne. U napadu iz automatske puške na predsednika Opštine Aračinovo pogođen je jedan od pripadnika njegove pratnje, a mediji prenose da je u pitanju vozač.

Policija i Hitna pomoć su na licu mesta i u toku je uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POKUŠAJ ATENTATA KOD SKOPLJA: Pucano u vozilo gradonačelnika Aračinova u Severnoj Makedoniji”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter