Izvor:
05.12.2018 u 16:34
0

OVAKAV TREND SE OČEKUJE I SLEDEĆE SEDMICE: Od 1.novembra cena goriva u padu!

Od 1. novembra 2018. godine cena goriva u Srbiji je u konstantnom padu, rekao je u Skupštini Srbije ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

Antić je odgovarajući na pitanje o tome kada će biti smanjenje akciza i PDV na gorivo u Srbiji rekao da je cena u konstantnom padu od početka novembra i da se takav trend očekuje i sledeće sedmice.

On je naveo da je cena bezolovnog motornog benzina od 1.novembra pala za 7,6 dinara, dok je cena evrodizela niža za 6 dinara. Gorivo je, kaže, jeftinije zbog pada cene sirove nafte na svetskom tržištu i nižih transportnih troškova, a isto razlozi su doveli do rasta cena početkom oktobra.

– U trenutku kada je cena bila u ''piku'', i tada je bila niža nego 2011.godine tako da politizovati to pitanje nije korektno – poručio je ministar.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter