Izvor:
23.06.2018 u 19:52
0

OVO JE ČEKAO GODINU DANA: Đoković pregazio Šardija!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je Francuza Žeremija Šardija 7:6, 6:4 i plasirao se u finale turnira u Kvinsu., gde ga čeka Hrvat Marin Čilić, koji je u dva taj-brejka dobio Australijanca Nika Kirjosa.

Novak je poslednji put finale nekog turnira igrao prošle godine u Istbornu, kada je savladao Gaela Monfisa.

Duel sa Šardijem bio je veoma težak! Brejka nije bilo sve do devetog gema drugog seta kada je Novak jedini put na meču oduzeo servis Francuzu i time trasirao put ka pobedi.

Đoković u gemovima u kojima je servirao nije imao većih problema, rutinski ih je dobijao. Uz to pogađao je nekoliko veomna teških udaraca, a najlepši poen na meču je izgubio jer se upecao u mrežu pre nego je loptica na prekom delu terena drugi put odskočila.

Novak je u odličnoj formi,tzo pokazuje igra koju prikazuje na tarvi u Kvinsu i ima dobru priliku da u duerlu sa Čilićem osvoji titulu posle godinu dana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: novakdjokovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter