Izvor:
28.01.2017 u 21:32
0

POČELO JE: Muslimani sprečeni da uđu u avion za Njujork!

Pet iračkih putnika i jedan iz Jemena sprečeni su danas da se ukrcaju na let iz Kaira za Njujork, nakon odluke američkog predsednika Donalda Trampa da zabrani svim izbeglicama ulazak u SAD, naveli su izvori sa aerodroma u Kairu.

Ti putnici su zaustavljeni i preusmereni na letove ka njihovim domovima, uprkos tome što su imali važeće vize, naveli su izvori, prenosi Rojters.

Prethodno je Tramp doneo uredbu kojom se zabranjuje svim izbeglicama ulazak u SAD na četiri meseca, a onima iz ratom zahvaćene Sirije na nedoređeno vreme, kako bi se sprečilo da "radikalni islamski teroristi" ulaze u državu.

Tanjug.rs
Foto: Rt.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter