Izvor:
23.07.2017 u 12:40
0

POKOLJ U LONDONU: Isekao devojku (19) na komade i ubacio u zamrzivač, a njenoj rođaci prerezao vrat!

Iseckano telo 19-godišnje devojke pronađeno je u zamrzivaču jedne kuće u Londonu. Njena rođaka (21) takođe je povređena i nalazi se u teškom stanju, jer joj je napadač prerezao grlo.

Rođaka je, navodno, uspela da pobegne, a osoblje je zatim obavestilo policiju o događaju. Nekoliko sati kasnije, pronašli su ostatke teka 19-godišnje devojke.

Kako navodi "The Sun", policija je uhapsila tri osobe, uključujući i jednog komšiju. Saslušali su dvojicu muškaraca 33 i 38 godina, i 29-godišnju ženu.

Sumnja se da je počinioc ujak 19-godišnje devojke i očuh druge žrtve.

Devojke su se družile sa momcima koji su u bandi. Jedan od njih je hteo da oženi devojku, ali njena porodica iz Pakistana se protivila – rekao je porodočni prijatelj.

Jedna komšinica, koja je želele da ostane anonimna, izjavila je da je čovek uhapšen nakon što je pokušao da pobegne iz grada.

Roditelji su mi rekli da je taj čovek Azijat i da je uhvaćen kada je pokušao da napusti grad. Čula sam da ih je kidnapovao i isekao jednu od njih u komadiće i stavio je u zamrzivač, a drugog je prerezao grlo – istakla je ona,

Policija pri prvom pretresu nije ništa pronašla. Međutim, kada su drugi put neočekivano došli, imali su šta i da vide. Zgrozili su se kada su ugledali telo u zamrzivaču.

Glavni inspektor Sem Prajs rekao je da policija naporno radi na razrešavanju ovog slučaja. Pokušavaju da utvrde i motiv ubistva.

Znamo da su žrtve bile poznate njihovim napadačima – istakli su oni.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter