Izvor:
01.09.2017 u 00:46
0

Policajci na alko-testu posle šljivijade: REZULTATI IZNENADILI NADLEŽNE!

– Ko može da pije kada stoji osam sati bez prestanka u kordonu, kada ne sme da napusti liniju i mrdne – pitaju se ogorčeni policajci.

Policajci koji su bili angažovani na obezbeđivanju tradicionalne blačke manifestacije "Dani šljive" nakon osam sati stajanja morali su da idu na alkotest, a ova odluka koja je doneta u Policijskoj upravi u Prokuplju izazvala je revolt, posebno jer je dokazano da nijedan od policajaca nije imao alkohola u krvi.

Mnogi smatraju da je u pitanju presija i psihički pritisak koji se vrši na policajce od strane nadležnih, a reagovao je i jedan od dva reprezentativna policijska sindikata u Prokuplju i poslao obaveštenje o onome što se desilo Ministarstvu policije.

I tu nije kraj. Policajci, koji smatraju da su bez razloga postavljeni na stub srama i nad kojima je, kako tvrde, izvršen pritisak, sada traže da im se plati prekovremeni rad, ili uračunaju slobodni sati.

– Ko može da pije kada stoji osam sati bez prestanka u kordonu, kada ne sme da napusti liniju i mrdne. Stojimo kao kornjače pod punom opremom. Sigurno nismo imali cevčice sa alkoholom ispod oklopa. Ako su i sumnjali u nekog, trebalo je da pojedince testiraju, a ne ovako da nas sve dovode u neprijatan položaj. Zato smo rešili da tražimo svoja prava, odnosno po u proseku 250 dinara koliko smo prekovremeno ostali zbog alkotesta – kaže jedan od policajaca.

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter