Izvor: rfzo
13.05.2023 u 11:37
0

TRAČAK NADE POSTOJI! Država preuzima brigu o povređenima iz masakra u Mladenovcu!

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) kao ustanova čija je dužnost da svojim osiguranicima pruži najbolju moguću medicinsku negu u okviru svojih nadležnosti, neprestano prati zdravstveno stanje povređenih u tragedijama u Srbiji.

Reagujući na pisanja pojedinih medija da je devojci Nevena V. (20) iz Dubone kod Mladenovca, koja je teško povređena prilikom masovnog ubistva, potrebna veštačka ruka, iz fonda su poručili da prate zdravstveno stanje svih povređenih.

– Ukoliko struka oceni da je nekima od njih neophodan tretman ili pomagalo koje ne podrazumeva obavezno zdravstveno osiguranje, država će svakako naći način da im pomogne da to i dobiju– navodi se u saopštenju RFZO.

https://happytv.rs/vesti/politika/premijerka-poslala-jaku-poruku/574078/

Podsetimo, Nevena V. (20) iz Dubone kod Mladenovca teško je povređena u masakru koji je počinio Uroš B. kad je, pucajući iz „kalašnjikova“, ubio osmoro mladih. Njoj je posle rafalne paljbe amputirana leva podlaktica, a već je imala niz operacija i ugrađena joj je šipka u nogu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter