Izvor: Happy BSC
14.08.2021 u 09:54
0

POLITIKOLOG ALEKSANDAR PAVIĆ U „VIKEND JUTRU“: Nikada se velike sile nisu mešale u politiku Balkana!

Gosti emisije “ Vikend jutro“ bili su  Branko Lukić-advokat , Aleksandar Pavić- politikolog ,Toma Kovač- Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske i preko skajpa će nam se pridružiti Dževad Galijašević i oni su govorili na temu da li je počeo sajber lov na Srbe.

Voditelji Anđela Lakićević i Božidar Gutić pričali su sa njima na ovu temu.

Prvi gost ovog jutra je  Aleksandar Pavić- politikolog  i on je izneo svoje stav kada je reč o sajber lovu na Srbe.

– Srebrenica je jako sredstvo za potpuno jake ciljeve. Velike društvene mreže dosta pomažu u tome. Orban je žrtva cenzure, jer je protiv gej parada. Oni koji hoće da uspostave samo kontrolu narativa oni neće da uspostave stabilnost. Nikad se Kina nije diplomatski umešala za Balkan. Sve velike sile vrlo pažljivo koriste savet bezbednosti. U politici kao i u sportu piše se rezultat. Ono što se radilo pre piše se i sad.

VAŽNO:

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

VREMENASKA PROGNOZA ZA SUBOTU 14. AVGUST: Danas veoma toplo sa temperaturom oko 35 stepeni!

HOSPITALIZOVAN LANE GUTOVIĆ: Glumac zadržan na VMA

SAZNAJTE PRVI U „VIKEND JUTRU“: Sve o vakcinaciji dece! Sve više PREVARENIH TURISTA u Srbiji! Zašto je sve veći broj mladih suicidno?

Sledeći gost koji je govorio u studiju bio je Toma Kovač- Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske i on se nadovezao na ovu temu.

– Bili smo sukobljeni. Naše rukovodstvo nije htelo da nas predstavlja Slobodan Milošević. Imali smo patrijarha koji imao toliku veličinu da nas ujednini. Srpska akademija kako smo je prozvali projektom ne sme da se približi nama.

Poenta je sad da se Srbima oduzme ono što mu je uzeto Dejtonom.

U Dejtonu je bila jedna opražna snaga koja je imala ideju razaranja. Prvo je uništena Jugoslavija, pa Hrvatska i na kraju i Bosna. Država mora da stane na stranu građana kad su takve stvari u pitanju.

Branko Lukić-advokat se nadovezao na temu.

– Mi ne možemo da čekamo da čoveka uhapse stave u pritvor, pa tek onda da reagujemo.

Talibani kakvi god da su svakako su bolji Avganistanu od Amerikanaca. Da li će uvesti šerijatsko pravio to je njihovo pravo. Zašto da mu amerikanci sa puškom ulaze svako veče.

Kosovo i Republiku Srpsku treba gledati zajedno i pružiti pomoć.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter