Izvor:
16.10.2023 u 18:26
0

PONOVO ROLERKOSTER : Ove nedelje očekuje nas oktobarskih 30 stepeni, ali spremite se za vikend – sledi šok

Pomoćnik direktora Republičkog hidrometeorološkog zavoda Goran Mihajlović kaže za da je ovo zahlađenje uvod u hladniji deo godine. Međutim, ističe da se lepo vreme vraća u drugi deo sedmice i da će po pojedinim prognozama biti i do 30 stepeni uz vetar, ali već sledećeg vikenda se vraća hladno vreme.

Iako meteorolozi najavljuju da toplim danima nije kraj u ovoj godini, sve više moramo da razmišljamo o debljoj garderobi. Nije nam lako da se na to prilagodimo, ali je uz savet stručnjaka sve lakše. Kakve nas promene očekuju koje donosi druga polovina oktobra. ali već sledećeg vikenda se vraća hladno vreme.

DVE OSOBE UMRLE OD GROZNICE ZAPADNOG NILA: U Srbiji obolelo 89 osoba

Iako meteorolozi najavljuju da toplim danima nije kraj u ovoj godini, sve više moramo da razmišljamo o debljoj garderobi. Nije nam lako da se na to prilagodimo, ali je uz savet stručnjaka sve lakše. Kakve nas promene očekuju koje donosi druga polovina oktobra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter