Izvor:
11.04.2018 u 00:45
0

PONOVO SAGLASNI: Mej i Tramp osudili Asada za nasilje u Sirirji!

Američki predsednik Donald Tramp i britanska premijerka Tereza Mej saglasili su se da se ne sme dozvoliti da se ponovi upotreba hemijskog oružja, saopštila je Bela kuća.

Tokom telefonskog razgovara, Tramp i Mej su, takođe, osudili sirijskog predsednika Bašara el Asada zbog, kako su rekli, "zlobnog zanemarivanja ljudskog života".

Sirijska pobunjenička grupa optužila je u subotu vladine snage da su bacile bure-bombu sa otrovnim hemikalijama na civile u Dumi, u istočnoj Guti i da je tom prilikom povređeno više od 500 osoba. Zapadni mediji prenose da je desetine osoba ubijeno u tom navodnom napadu hemijskim oružjem.

Sirijska vlada je, međutim, navode o ovom napadu nazvala "izmišljotinama".

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter