Izvor:
01.03.2017 u 18:38
0

Povređeni u eksploziji stabilno: NAJUGROŽENIJI PACJENTI BIĆE PREBAČENI NA VMA!

Još nekoliko povređenih u eksploziji u Tehničko remontnom zavodu koji su zbrinuti u KC Kragujevac biće u toku dana upućeni na VMA na dalje lečenje, rekao je Tanjugu direktor KC Kragujevac Predrag Sazdanović.

"Svi povređeni su stabilno, nisu živ ugroženi. U toku je dogovor sa kolegama sa VMA koji pacijenti će biti upućeni kod njih na dalje lečenje", pojasnio je Sazdanović.

On je dodao da se rade sve neophodne analize i da će konzilijum u toku dana odlučiti ko će biti upućen na VMA, koga će otpustiti na kućno lečenje, a ko će od povređenih biti zadržan na lečenju kod njih.

U Kliničkom centru u Kragujevcu posle eksplozije juče zbrinuto je 25 povređenih, a dva pripadnika Ministarstva odbrane i MUP-a su iz KC Kragujevac tokom noći prebačena na VMA sa višestrukim prelomima.

Izvor: Tanjug
Foto: Printscreen/Vojnomedicinska akademija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter