Izvor:
22.04.2018 u 23:26
0

POŽAR U NEBODERU U DUBAIJU: Iz kule od 68 spratova odmah evakuisaali građane! (VIDEO)

Na vrhu nebodera u Dubaiju je izbio požar, zbog čega je zgrada sa 68 spratova evakuisana, a nema podataka da je iko tom prilikom povređen.

Požar je izbio u tornju na samom vrhu kule Almas u četvrti Džumeira lejk tauers (Jumeirah Lake Towers), a vozila Hitne pomoći i vatrogasne službe odmah su stigla na lice mesta.

Služba za saradnju s medijima vlasti Dubaija saopštila je da je reč o manjem požaru i da je zgrada bezbedno evakuisana, ali nije navela šta je uzrokovalo požar.

<

Ranije danas, u ovoj zgradi, visokoj 360 metara, održana je konferencija o novom globalnom trgovinskom poretku. U neboderima, kojima Dubai obiluje, do sada je zabeleženo niz požara.

Najveći grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima je prošle godine usvojio nove propise vezane za protivpožarsnu zaštitu, uz zahtev da se lako zapaljivi građevinski materijali zamene oblogama otpornim na plamen, podseća američka agencija.

Izvor: Kurir
Foto:Twitter/ Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter