Izvor: telegraf.rs
02.10.2023 u 15:14
0

LEPE VESTI! Krenula prijava za premiju za mleko

Prijave za premiju za mleko se podnose kao i do sada – preko mlekara, ili putem neposrednog prijavljivanja primarnih proizvođača

Javni poziv za za premiju za mleko za 3. kvartal, raspisan je danas, 2. oktobra, i trajaće do 2. novembra 2023. godine, objavilo je Ministarstvo poljoprivrede na svom zvaničnom sajtu.

Apeluje se na sve mlekare, sakupljače mleka, kao i na proizvođače , da obrate pažnju na popunjavanje kompletne dokumentacije kako bi svaki učesnik u lancu bio vidljiv.

ĐACI IZ KRUŠEVCA OTIŠLI NA EKSKURZIJU U TREBINJE, A U SMEŠTAJU ZATEKLI PAKAO: Ovo još niste videli (FOTO)

Prijave za premiju za mleko se podnose kao i do sada – preko mlekara, a postoji i mogućnost neposrednog prijavljivanja primarnih proizvođača.

Iz resornog ministarstva napominju da je premija po litri predatog mleka povećana, i da će za ovaj kvartal iznositi 19 dinara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter