Izvor: BSC HAPPY
27.11.2023 u 09:59
0

PRIJAVILO SE 67.000 AKADEMACA: Po 1.000 dinara i brojni popusti za vlasnike studentskih kartica

Ministar finansija Siniša Mali rekao je za Happy TV da se današnjeg dana za studentske kartice prijavilo 67.000 studenata.

Prema rečima ministra finansija prve kartice podeljene su prošle nedelje, a u funkciji će biti od 1. decembra. Svakog studenta na kartici će čekati i 1.000 dinara.

Osim toga što su platne Poštanska štedionica ih izdaje, nema troškova održavanja i otvaranja računa. Ono što je predsednik sinoć najavio za svaki otvoreni račun u Poštanskoj štedionici sa studentskom karticom na račun će biti uplaćeno 1.000 dinara. To je jedan lep gest brige, svi smo bili studenti znamo koliko studentima svaki dinar znači – rekao je Mali.

MINISTAR MALI ZA HAPPY TV O NOVIM MERAMA: Po 10.000 dinara dobiće 235.000 srednjoškolaca

Ministar je saopštio da je država prošle nedelje potpisala ugovore sa 24 kompanije koje će davati popuste za sve one sa studentskom karticom. „Er Srbija“ daje popuste od 10 odsto na avionske karte, a „Srbijavoz“ popust od 20 odsto na vozne karte.

Ministar je naglasio da su među kompanijama koje će davati popuste i prodavnice, bioskopi, osiguravajuća društva, „Putevi Srbije“ sa 2 odsto popusta na putarine. „Skijališta Srbije“ su prihvatila popust od 15 odsto na ski pasove za vlasnike studentskih kartica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter