Izvor:
27.04.2017 u 18:05
0

PROFESORKI 10 GODINA ZBOG SEKSA S MALOLETNIM ĐAKOM: Imali su „trojku“ sa njenom koleginicom!

Šeli Dufren (34), nastavnica u srednjoj školi u Luizijani, više od 40 puta spavala sa učenikom (19) kad je on imao 16, a ona 31 godinu. Imali su i trojku sa njenom koleginicom Rejčel Respes (26).

Amerikanki Šeli Dufren (34), profesorki engleskog u jednoj srednjoj školi u Luizijani, preti deset godina zatvora i novčana kazna od 5.000 dolara zato što je imala seks sa svojim učenikom (19) kad je on imao 16, a ona 31 godinu. Dufresne, koja je uhapšena 2015, priznala je krivicu, a u utorak su na suđenju isplivali detalji bizarne veze, među kojima i onaj da su ona i tinejdžer imali trojku sa njenom koleginicom.

Profesorka, inače udata majka troje dece, tokom 2014. i 2015. spavala je sa svojim đakom više od 40 puta. Sastajali su se obično nakon njegovih fudbalskih treninga i imali seks u njenom automobilu "honda pajlot" ili u njenom stanu. Sastanke su dogovarali preko Fejsbuka. Ona je otvorila lažni nalog pod pseudonimom Medison Meksikano, a koristila je sliku junaka iz crtanih filmova Brzog Gonzalesa.

– Nakon prvog seksa, Dufrenova je učeniku poslala poruku: "Dobro jutro, seksi dečko." Time je postalo jasno da je želela da nastavi da se viđa sa tinejdžerom – naveo je tužilac na sudu.

On je šokirao sve prisutne kad je naveo da su Dufresne i tinejdžer, osim što su imali seks više puta, jednom imali i seks utroje sa drugom profesorkom Rejčel Respes (26).

Međutim, odbrana tvrdi da se trojka nije dogodila jer učenik nije mogao da doživi erekciju. Zbog toga je Respesova isto veče otišla u apoteku i kupila mu pilule za potenciju, koje je on odbio da uzme. Na kraju su se sve troje napili, a dve profesorke su ubrzo zaspale. Učenik je zatim mobilnim telefonom snimio obe, a Respesovoj je čak stavljao genitalije na lice. Te snimke je sutradan pokazao drugarima u školi.

Nakon što su deca videla snimke, po školi se pročulo da je učenik u vezi sa profesorkom Dufresne i da su zajedno jednom imali seks sa njenom koleginicom, te su zaposleni o svemu obavestili nadležne službe.

Dufrenovoj je suđenje pri kraju, a Respesovoj treba da počne sledećeg meseca. Ona će se suočiti sa godinu dana zatvora i 500 dolara novčane kazne. Obe će morati da se registruju kao seksualni prestupnici i izgubiće dozvolu za rad u školi.

Izvor: Arhiva
Foto: Twitter/MattHintonPhoto

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter