Izvor:
06.03.2017 u 09:20
0

PRONAĐEN OBOREN SIRIJSKI PILOT: Odmah prebačen u tursku bolnicu! (FOTO)

Pilot sirijskog Ratnog vazduhoplovstva čiji je avion pao na tursko-sirijskoj granici izjavio je da su ga oborili, piše turski list Aksam.

Pema iskazu koji je pilot dao u bolnici u koju je prevezen nakon što su ga pronašli pripadnici tturskih snaga bezbednosti, on je poleteo iz baze u Latakiji kako bi bombardovao objekte militanata u području Idliba.

Za vreme ispunjavanja zadatka bio je oboren, ali nije navedeno ko je gađao avion.

List je objavio da se radi o 56-godišnjem pukovniku Mehmetu Sufhanu. Prilikom katapultiranja on je zadobio nekoliko preloma i povreda mekog tkiva, ali mu život mu nije ugrožen.

Jutros su mediji javili da su turski spasioci pronašli pilota aviona sirijske avijacije koji se srušio na jugu Turske, u blizini granice sa Sirijom.

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija sirijskog pilota u trenutku pronalaženja:

Pravda
Foto: Twitter/Jerusalem_Post

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter