Izvor:
02.06.2017 u 12:59
0

PUTNICI PREŽIVELI HOROR: Avion udario u pticu, pa buknula vatra! (VIDEO)

Avion američke kompanije Junajted Erlajns, koji je leteo od Čikaga do Majamija, morao je da se vrati na čikaški aerodrom pošto je ptica uletela u jedan motor, koji se potom zapalio.

Follow

Tim @tim_ea_arnold

What to do when your plane engine blows and bursts fire? Thank the pilot for landing and have a beer @UnitedAirlines@fly2ohare

5:22 PM – 1 Jun 2017

Portparol avio-kompanije Erin Benson to je potvrdila i dodala da je avion bezbedno sleteo na međunarodni aerodrom u Čikagu.

Čikaška kontrola letenja saopštila je da je avion poleteo u 7.45 ujutru po lokalnom vremenu i da je po poletanju pilot prijavio problem sa motorom.

Kompanija je zamenila avion, a putnicima će biti nadoknađena ova neprijatnost, najavila je Benson.

tanjug.rs
foto:pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter