Izvor: Novosti
07.12.2021 u 18:11
0

RADOVI NA ZGRADI RADNIČKOG U NOVOM SADU: Sedam autobuskih linija menja trasu!

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve od 8. do 11. decembra, u Novom Sadu će privremeno biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 12, 60, 61, 62, 63, 64 i 69. Zbog radova na rekonstrukciji stambenog objekta u ulici Vojvođanskih brigada 7, autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Na liniji broj 12 u smeru iz centra: dd raskrsnice Ulica Žarka Zrenjanina/Vojvođanskih brigada autobusi će produžavati Stražilovskom ulicom i (desno) Ulicom Maksima Gorkog i dalje nastavljati redovnom trasom.

Linije 60, 61, 62, 63, 64 i 69 u smeru prema železničkoj stanici od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Ulica Žarka Zrenjanina autobusi će produžavati Bulevarom Mihajla Pupina, skretati u Jevrejsku ulicom, odakle će se uključivati (desno) na Bulevar oslobođenja i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koristiće se postojeća stajalušta drugoih linija JGSP „Novi Sad“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter