Izvor: Happy BSC
07.12.2021 u 18:01
0

PROFESOR PETAR KOČOVIĆ ZA „TELEMASTER“: Koja krvna grupa je NAJPODLOŽNIJA zarazi korona virusom?!

Da li je konstantan pad broja zaraženih poslednjih dana nagoveštaj kraja epidemiji, ili je to zatišje pred buru? Na ovo pitanje ogovorio nam je današnji gost „Telemastera“ profesor Petar Kočović, profesor informacionih tehnologija. 

-Očekujem da se pad nastavi, ali ne znam da li će biti ovog intenziteta, ali bitno je da ga imamo. Da li će da krene uzbrdo, to je isto moguće, čekaju nas tri događaja: Slave, otvaranje skijaške sezone, dolazak naših iz inostranstva i tranzit. Za omikron nema dovoljno parametara u Evropi, u Africi kažu da nije izazvao veću pometnju, kažu da se leži u kućnim varijantama. Omikron se oko 10.novembra pojavio u Africi. 

Veza između krvne grupe i korona virusa

-Imamo četiri krvne grupe, a svaka pozitivnu i negativnu, znači osam. Najveći broj dominira A+ krvna grupa 35% stanovništva Srbije, a na 33%  0+. Četiri krvne grupe su u manjem riziku, a četiri u većem. Ove što su u većem riziku njih ima jako malo. Najmanji rizik je kod 0- krvne grupe 53%, pa 0+ 60%, pa A+ 76%  i B+ 92%, ostali su 100% rizika. To ne znači ako sam ja A+ da ću imati blaže simptome, rekao je Kočović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter