Izvor:
13.03.2018 u 15:09
0

Reiki učitelj sa Đokovićem u Americi! (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vratio se posle dvomesečne pauze zbog operacije desnog lakta, ali je doživeo poraz u prvom meču.

Đoković je eliminisan u drugom kolu Indijan Velsa od Japanca Taro Danijela, rezultatom 7:6 (7-3), 4:6, 6:1 u duelu u kojem je bilo očigledno da nije dovoljno spreman, što je i sam potvrdio.

Novak je nekoliko nedelja pre turnira otišao u Las Vegas kako bi trenirao kod Andrea Agasija, potom mu se pridružio i stalni trener Radek Šćepanek koji je ga je pratio u kalifornijskoj pustinji, ali je timu za ovu priliku pridodat još jedan član.

U pitanju je Žarko Ilić, majstor "Reikija" koji je srpskom igraču pravio društvo u Americi, ali sa kojim je sarađivao i ranije u potrazi za mirom koji mu predstavlja oslonac u karijeri. Ilić je bio Đokovićev gost na nekoliko turnira prethodnih godina, uključujući i Rolan Garos 2016, kada je kompletirao Grend slem.

Ono što je jasno jeste da su pre turnira u Indijan Velsu obišli Veliki kanjon Kolorada, čemu svedoči i nekoliko zajedničkih fotografija.

Đoković još nije otkrio plan za naredni period, ali bi trebalo da nastupi na drugom Mastersu u sezoni, u Majamiju od 19. marta do 1. aprila.

b92.net
Foto: instagram/zarko ilic, instagram/jelena djokovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter