Izvor: Alo.rs
13.01.2024 u 04:45
0

KAKO DA SE STOPALA NE SMRZAVAJU I NA MINUS 30? Rusi otkrivaju TRIK koji koriste decenijama

Trik koji Rusi stalno praktikuju će vam pomoći da zagrejete stopala u obući i kad je napolju -30. Potrebna vam je samo jedna stvar koju svi bacaju.

SRBIJA I DANAS U MINUSU: Vremenska prognoza za petak 12. januar – evo kada nam stiže otopljenje i nove padavine

Da li se i vama lako smrznu stopala iako nosite zimsku obuću? Nakon toplog decembra, u Srbiji je u januaru „udario minus“, a koliko god da su nam metereolozi najavljivali zahlađenje, mnogi od nas nisu još uvek spremni za sneg i led.

Od gradskog prevoza koji sporije funkcioniše, preko slojeva odeće koje je izuzetno teško nositi na leđima, pa do obuće koja, koliko god da je postavljena i navodno topla, ipak nikako da nam zagreje noge – izlazak iz kuće po ovakvom vremenu je sve samo ne uživanje!

Prvo isecite i otvorite tetrapak, dobro je operite i osušite. Zatim nacrtajte na njemu oblik uloška za cipele i isecite. Iz cipela ili čizama koje nosite zimi izvadite ulošak, pa stavite ovaj koji ste napravili od tetrapaka i to folijom okrenutom nagore. Nakon toga, vratite „originalne“ uloške na njihovo mesto, preko onih koje ste sami napravili. I to je cela mudrost! Ovakava domaći uložak će neverovatno zadržavati toplotu i sprečiti da hladnoća probije đon i ohladi vam stopala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter