Izvor:
12.05.2017 u 13:26
0

SAD KUJU ZAVERU, REČENO U UN: Evo kojeg svetskog lidera žele da likvidiraju!

Misija Severne Koreje pri Ujedinjenim nacijama saopštila je da je "teroristička zavera" SAD i Južne Koreje da ubiju severnokorejskog lidera Kim Džong Una, "objava rata".

U saopštenju misije se navodi da će korejskom antiterorističkom ofanzivom započeti "uklanjanje obaveštajnih i zavereničkih organizacija SAD i Južne Koreje", prenosi AP.

Kako se navodi, severnokorejske vlada je odlučna da "progoni i nemilosrdno uništava svakog terorističkog manijaka CIA i južnokorejske obaveštajne službe", i tvrdi da su organizatori "infiltrirali teroristu" u zemlju sa opremom za satelitsku komunikaciju.

Prošle nedelje Severna Koreja je optužila CIA da je "skovala zaveru" sa Južnom Korejom da ubiju severnokorejskog lidera Kim Džong Una hemijskim oružjem.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, Twitter/newyorkcityinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter