Izvor:
11.06.2017 u 19:11
0

SAMOUBISTVO UŽIVO: Momak i devojka zabeležili sve kamerom! (VIDEO)

Devojka i mladić dvadesetih godina direktno su putem interneta prenosili sopstvenu smrt u automobilu koji je izleteo s puta u Finskoj, saopštila je tamošnja policija.

Snimak koji je objavljen na Periskopu pokazuje mladića i devojku kako razgovaraju i piju alkohol nekoliko sati pre nego što su seli u automobil.

Na snimku se čuje buka ubrzo posle izlaska automobila na put, a snimala je devojka koja je sedela na suvozačkom sedištu. Zatim se sve trese i snimak se prekida.

Policija u gradu Espo, u blizini Helsinkija, saopštila je da su devojka i mladić juče ujutru pronađeni mrtvi.

Portparol policije Pavo Miohanen rekao je da se čekaju rezultati analiza koje bi trebalo da pokažu da li su bili pod dejstvom alkohola ili narkotika.

– Automobil se sigurno kretao brže od 100 kilometara na sat. Ograničenje brzine na tom mestu je 50 kilometara na sat. Oboje su poginuli u udesu. Ne znamo tačno vreme udesa – naveo je policajac.

Snimak je pregledan više od 130.000 puta.

Na prethodnim snimcima vide se mladić go do pojasa i devojka samo sa brushalterom kako razgovaraju, igraju se telefonima i piju alkohol.

Informer
Video: Salt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter