Izvor:
22.03.2017 u 23:26
0

Skotland jard: NAPAD U LONDONU TERORISTIČKI ČIN, POTVĐENA SMRT JEDNE OSOBE!

Britanska policija saopštila je danas da napad u Vestminsteru u kojem je izboden policajac u komleksu parlamenta, tretira "kao teroristički incident".

"Policajci, uključujući one sa vatrenim oružjem – ostaju na licu mesta i mi tretiramo ovo kao teroristički incident dok ne utvrdimo suprotno", navodi se u policijskom saopštenju.

Kako Rojters navodi, u samom parlamentu je veliki broj naoružanih policajaca sa štitnicima, a ispred zgrade sleteo je lekarski helikopter.

Ranije danas policija je upucala napadača koji je prethodno izbo policajca u parlamentu. Neki mediji prenose reči očevidaca da je jedno vozilo "oborilo" nekoliko ljudi na Vestminsterskom mostu.

Od posledica napada, za sada je potvrđena smrt jedne žene.

Policija veruje da je ispred parlamenta otkrila sumnjivo vozilo, ali to zvanično nije potvrđeno, prenosi BBC.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter