Izvor: happbsc
11.03.2024 u 13:09
13

SLUČAJ MIHALJICA: Saša Borojević poziva pravni tim Ane Mihaljice da u intersu dece reše problem

Saša Borojević dao je javnu izjavu povodom slučaka Ane Mihaljice oko kojeg se prethodnih dana podigla velika prašina izjavu prenosimo u celostiKako se u Srbiji svaka nesrećna priča lako pretvori u rijaliti, koliko vidim i sudbina dece Ane Mihaljice ce zavisiti od različitih interesnih grupa.

Čujem da me advokat Milan Bosika proziva sto sam se umešao u slucaj Mihaljice, verovatno mu kvarim scenario i uticem na budžet i oreol zasluge na kraju.
Ja sam majci, pored finansijske pomoći, ponudio pravno brzo i besplatno rešenje da se deca vrate kuci do 15.marta. Deci je potrebna pomoć i kada se vrate majci..zato sam ponudio finansiranje dece do punoletstva.
Pronašao sam rešenje za pravne propuste koji su napravljeni u administrativnoj proceduri.
Međutim, ne može se pomoći nikome ko ne želi pomoc. Ani Mihaljici je zabranjeno od strane advokata da me kontaktira. Da nije bilo pravnih propusta deca bi već bila sa majkom.
Evo, ja pozivam jos jednom pravni tim Mihaljice na saradnju i ujedinjenje u najboljem interesu dece.
Ponavljam, imam pravni put da decu vratimo kući. Jer rijaliti i nekonstruktivno delovanje ide na štetu samo deci.
Tu sam da pomognem a ne da odmognem i čekam ovlašćenje majke Mihaljice ukoliko proceni da joj je potrebna moja pomoć.
Neću se više oglašavati ovim povodom i nemam obavezu da bilo koga informišem o bilo čemu jer meni nisu potrebni bilo kakvi poeni.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

13 thoughts on “SLUČAJ MIHALJICA: Saša Borojević poziva pravni tim Ane Mihaljice da u intersu dece reše problem”

  1. Па добро, а зашто Боројевић не дође на протест , подржи адвоката и адвокату Босики да предлог за сарадњу? А не да се на овај начин саморекламира

    26
    2
    Odgovori
    • Obecao je da ce biti sa gradjanima cak je dao i termin kada treba da se nadju ispred Centra…ali se brze bolje predomislio ..Sasa Borojevic moze u ovom slucaju da se izjasnjava samo kao bilo koji gradjanin koji ce pruziti ili ne podrsku Ani Mihaljici..

      16
      0
      Odgovori
    • pa lepo bi bilo da Borojevic kaze javno kako se to resava pa da svi znamo ako se nadjemo u slicnoj situaciji, ovo nije jedini slucaj

      16
      0
      Odgovori
  2. Od kad vama smetaju rijaliti ,pa da se nije obratila javnosti ko bi joj pomogao,samo bogati mogu u tišini da rade sta hoce,sirotinja mora da se snalazi i da koristi i nepopoularne metode.Kao da ona nije svjesna sta sve ovo znaci za njenu djecu.Nekad sam vas rado slusala,ali poslije onog besramnog gostovanja na tv-pinku ste se skroz srozali,opasan manipulator,koji vjesto barata poluistinama i zamajava ovaj napaceni narod.Ako bi ste pomogli nesrecnoj zeni,ne morate da se reklamirate na tv-u.Ma tuga na sve strane………

    23
    1
    Odgovori
  3. pa lepo bi bilo da Borojevic kaze javno kako se to resava pa da svi znamo ako se nadjemo u slicnoj situaciji, ovo nije jedini slucaj

    13
    0
    Odgovori
  4. Čovek nudi pomoć da se vrate deca, nudi finansijsku pomoc deci do punoletstva i onda opet ne valja. Po nekim komentarima bitnije je protestovati nego resiti problem i finasijski pomoci nekome. To je klasicna politizacija celog slucaja najodvratnije moguca…..bitan je protest !!!!!
    Advokat jemozda zbog neiskustva npravio neku pravnugresku ali mu sujeta ne dozvoljava da prizna a mozda ima i toga sto je pomenuo Borojevic da je tui finansijska podloga za advokata – sto duzi slucaj to vise para iz budzeta a jos vise kao reklama da se cuje za to ime !

    6
    8
    Odgovori
  5. Па рекоше ови, Михаљица и адвокат, да их је уцењивао и претио им је цео дан, у недељу пре митинга, да потпишу папире да је она крива. Они су одбили да било шта раде испод жита, у недељу да потписују папире са сзр. Добио задатак и није извршио. Мислим да ће да најебе. У сваком случају сад сви знају за кога ради.

    10
    0
    Odgovori
  6. Znači tako! Da potpiše đavolu koji je razotkriven pa uzmiče pred narodom i krivičnom odgovornošću. Da potpiše, pa da je liše roditeljskog prava. Gospodine Borojeviću, ovo je suviše ozbiljna stvar i mora se rešavati javno, na svetlosti dana, a ne tajno u mračnom vilajetu korumpirane birokratije. Zbog Ane i njene dece, ali i zbog ostalih zastrašenih roditelja. Ovde je potrebna PRAVDA (na ruskom istina), kao gladnom hleb.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter