Izvor:
23.04.2019 u 15:16
0

SNAŽNI VETROVI ŠIROM ZEMLJE: U više gradova u Srbiji danas je vetar obarao stabla i lomio grane!

U više gradova u Srbiji danas je vetar obarao stabla i lomio grane, prilikom čega je pričinjena materijalna šteta.

U beogradskom naselju Kotež je ispred zgrade u Ulici Šator planine, kod broja 8, jedno stablo palo, ali povređenih nije bilo.

U dvorištu Ekonomsko-trgovinske škole "Paja Marganović" u Pančevu vetar je iz korena iščupao petnaestak metara visoko drvo, a zatim ga "naslonio" na obližnju zgradu.

Kako se navodi, tom prilikom su dve terase oštećene, ali povređenih nije bilo.

Vetar je i u Novom Sadu oborio nekoliko stabala i pričinio veću materijalnu štetu. Oborena su četiri stabla – u Primorskoj ulici, u Zmaj Ognjena Vuka kod Doma zdravlja, u Živojina Čuluma i u ulici Fruškogorskog odreda. Polomljen je veliki broj grana, a najveća je pala u blizini Filozofskog fakulteta. Vetar je, navodi ovaj portal, napravio probleme i na Ribljoj pijaci u Novom Sadu gde je sa jednog od prizemnih objekata podigao limeni krov.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter